Profesjonalny Gabinet Kosmetologii i Kosmetyki Kielce

Godziny pracy i konsultacji

Poniedziałek do Piątku 09:00 – 20:00

Sobota 09:00 – 15:00

facebook instagram YouTube
Image Alt

Polityka prywatności

Przetwarzanie danych osobowych

Gabinet Kosmetyczny La Santé Sylwia Heinrich Informuje, iż:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Gabinet Kosmetyczny La Santé Sylwia Heinrich, ul. Gimnazjalna 11/9, 26-067 Strawczyn, NIP: 9591877810
  2. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu oraz prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie poprzez nasz e-mail: info@lasantekielce.com
  3. Podanie danych ma charakter dobrowolny. Zapewniamy również Państwa, że dane nie będą sprzedawane lub w inny sposób przekazywane innym podmiotom do celów komercyjnych.
  4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 10 pełnych lat od czasu wykonania danej usługi, której dane dotyczą.
  5. Do Pani/Pana danych osobowych w celach niekomercyjnych może mieć dostęp nasz podmiot przetwarzający jak firma informatyczna, która prowadzi dla nas usługę elektronicznych zapisów klienta, tylko i wyłącznie w celu realizacji usług, informowania klientów o terminach zabiegów oraz aktualnych promocji via e-mail oraz sms.
  6. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
  7. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania.
  8. Mając na względzie dbałość o właściwe dysponowanie danymi osobowymi naszych klientów, w związku z wejściem w życie przepisów RODO chcemy Państwa zapewnić, że Gabinet Kosmetyczny La Santé Sylwia Heinrich wprowadziła i w pełni stosuje w swojej działalności wewnętrzny System Ochrony Danych Osobowych dostosowany do wymagań RODO. Wszelkie dane osobowe przetwarzane przez Gabinet Kosmetyczny La Santé Sylwia Heinrich podlegają ochronie.